Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

П’явка та перша шлюбна ніч: історичні факти про секс

Попри те, що секс відіграє велику роль у людському досвіді, в історії він досить часто ігнорується. Чи означає це, що раніше люди не думали про секс чи не користувалися контрацептивами? Звісно, це не так. Ми зібрали декілька фактів, які сьогодні можуть навіть шокувати, але колись були правдою.

Стародавні єгиптяни вважали самозадоволення магічним актом

Вважалося, що бог Атум, який символізував первинну та вічну єдність всього сущого, раніше жив на Землі в самоті. Це було до моменту, поки він не мастурбував, проковтнув своє сім’я і цей акт не породив інших богів.

Розлючені бджоли Клеопатри

Одна з легенд говорить, що саме Клеопатра створила перший вібратор. Вона вигадала наповнити спеціальний ящик бджолами та від вібрацій комах отримувала задоволення.

Єгипецькі контрацептиви

Вчені знайшли давньоєгипетські артефакти, датовані приблизно 1550 роком до нашої ери, що демонструють велику винахідливість. Методи контрацепції включали введення меду, листя акації та ворсу всередину піхви, щоб блокувати сперму. Також існувала суміш подрібненого крокодилячого посліду, слини, меду та солі, якою потім «посипали лоно».

П’явка та перша шлюбна ніч

У середньовіччі жінки, які не були незайманими, намагалися створити у свого чоловіка ілюзію, що вони все ще “цнотливі”. Щоб створити ілюзію розриву гімену, деякі жінки ставили п’явку на статеві губи за день до шлюбної ночі. Виразка, залишена п’явкою, кровоточила під час сексу, створюючи у їхніх чоловіків враження, що вони незаймані. Якби ж вони знали, що кров — не обов’язкова ознака першого сексу із проникненням!

Вікторіанським ліками від «істерії» була мастурбація

«Істерія» (так колись називали тривогу чи дратівливість) вважалася серйозною проблемою для жінок вікторіанської епохи. В ті часи поважним жінкам їхні лікарі призначили дуже незвичайну медичну процедуру для полегшення емоційних страждань — масаж пальцями. По суті, лікарі мастурбували своїм пацієнткам, щоб полегшити симптоми “істерії”.  Однак у той час ця процедура не вважалася такою, що пов’язана із сексом. Насправді лікарі вважали ці “масажі” рутинним та нудним.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.