Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

5 затишних фільмів

Вихідні, сніг та ігнорування всіх домашніх завдань. Чудовий час, щоб подивитися затишний фільм!

Маленькі жінки / Little Women

Фільм за мотивами класичного роману Луїзи Мей Олкотт про чотирьох сестер, які дорослішають після громадянської війни.

Джо Марч живе в Нью-Йорку і заробляє на життя письменництвом, а її сестра Емі вивчає живопис у Парижі. Їхня найстарша сестра, Мег, вийшла заміж за шкільного вчителя, а сором’язлива сестра Бет тяжко захворіла. Її хвороба знову об’єднує сім’ю.

Усім хлопцям, яких я кохала / To All the Boys I’ve Loved Before

Лара Джин Кові з дитинства писала таємні листи всім, у кого була закохана, але ніколи їх не надсилала. Коли її маленька сестра Кітті випадково знаходить коробку та надсилає їх, життя Лари змінюється.

Готель «Гранд Будапешт» / The Grand Budapest Hotel

Дія фільму відбувається в готелі, що розташований у вигаданій центральноєвропейській країні Зубровці. Ми бачимо пригоди консьєржа світового класу мосьє Ґустава та його молодого протеже Зеро. Цей візуально приголомшливий фільм вартий перегляду.

Хроніки Нарнії / The Chronicles of Narnia

Нарнія — це чарівна країна, що знаходиться за дверима гардероба.

Люсі першою дізнається таємницю гардероба в старому будинку професора. Спочатку її брати та сестра не вірять їй, коли вона розповідає про свій візит в таємне місце. Згодом у Нарнії вони знаходять землю, поховану під злими чарами Білої Відьми. Чи повернуть вони весну в Нарнію?

Амелі / Amelie

Сором’язлива офіціантка Амелі, яка працює в крихітному паризькому кафе, робить дивовижне відкриття та бачить, як її життя кардинально змінюється на краще. Відтоді Амелі присвячує себе допомозі іншим знайти щастя!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.