Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Що робити, коли немає світла

Ми  хочемо нагадати, що ще можна робити, коли немає світла, окрім як солодко спати. Хоче це хобі ми також підтримуємо!

Музичні інструменти

Можливо останнього разу ви грали на фортепіано чи гітарі, коли були в музичній школі, але обіцяємо, що гра може викликати не тільки стрес та зневажливий погляд вашої вчительки. А якщо ви ніколи не грали, можливо це ваш шанс навчитися!

Настільні ігри

Час діставати ту гру, яку вам сто років тому подарували на день народження! Звучить нудно, але насправді це може бути чудовий час з друзями або сім’єю. Ви відволічетеся від поганих думок, а мама не буде хвилюватися через те, що ви “знову в екрані того телефону”. Ловіть момент і насолоджуйтеся настільною грою разом.

Спорт

Зробіть розтяжку або придумайте власне тренування, займайтеся йогою або просто танцюйте. Легке тренування може не тільки позитивно вплинути на ваше фізичне, але й на психічне здоров’я.

Прибирання

I ми не маємо на увазі тільки те прибирання, коли ви миєте підлогу або витираєте пил. Переберіть старий одяг у шафі, зазирніть у шухляди, в яких, можливо, знайдеться те, чому місце вже на смітнику, або придумайте новий декор для своєї кімнати.

Творчість

Напишіть оповідання або картину! Чому б і ні? Можливо, без ТікТоку чи інших соціальних мереж, які зазвичай відволікають, ви створите новий шедевр. Навіть якщо ваші творчі намагання вам не сподобаються, це гарний спосіб боротьби зі стресом.

Психологічні вправи

Ви можете описати на папері свій ідеальний день або написати самим собі лист про свій позитивний досвід. Також є чудова психологічна гра для компанії “Дві правди та брехня”: ви маєте придумати 3 факти про себе, один із яких буде неправдивим. Ваші друзі чи рідні мають вгадати, де саме ви збрехали. Ця вправа допомагає неочевидним способом краще відкритися перед своїми близькими.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.