Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чи доречно святкувати?

Чи варто ставити ялинку? Чи нормально відчувати радість і святковий настрій? Чи доречно взагалі святкувати? Стажерка Тінера Тая поділилася своїми думками щодо святкування під час новорічних свят!

Не варто знецінювати й забороняти собі позитивні емоції. Неможливо жити у постійному стресі та самоконтролі. Треба дозволяти собі відпочивати. Якщо у вас святковий зимовий настрій, дозвольте собі це відчути. Не відкладайте на потім! А від того, що ви будете пригнічувати емоції, тім кому, дійсно, важко, зараз легше не стане! Якщо вам хочеться прикрасити ялинку і сходити в кафе з друзями – робіть це! Головне пам’ятати, завдяки кому ви можете це все робити.

Інша справа, якщо у вас немає новорічного настрою – не треба вичавлювати із себе радість. Зараз нормально хвилюватись за військових, за завтрашній день і відчувати сум або геть нічого не відчувати. Просто постарайтесь відволіктись і відпочити. Прогулянка по парку чи шопінг можуть допомогти відчути себе трошки краще.

Якщо ви вирішили не святкувати, то просто зустрітись з близькими – чудова нагода! Ми живемо в нестабільний час з невизначеністю про завтрашній день, тому важливо провести час з дійсно дорогими тобі людьми.

Головне, попри те, чи будеш ти святкувати, чи ні, попри тяжкість пережитого року, варто подякувати:

  • усім, хто тебе оточує, за те, що вони поруч
  • собі, за те що пережив(ла) цей рік
  • військовим, які дарують нам можливість зібратись за столом з родиною
  • волонтерам, які не зупиняються
  • всім, хто зробив хоч найменший внесок у світле майбутнє й у перемогу в прийдешньому році!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.