Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Тінерджайзер в Таджикистані. Історія активіста

Шахром Ермухаматов, активіст Teenergizer у Таджикистані, поділився тим, як на його життя вплинула наша організація! 

«Мені завжди було важко говорити з кимось.  Я був замкнутим, сором’язливим і скромним.

Вперше познайомившись із проектом Тінердайжер, я почав брати активну участь у тренінгах організованих командою.

Завдяки заняттям моє життя стало кращим, а всі колишні звички стали потихеньку зникати.  Я навчився краще проявляти свої емоції, бути більш стресостійким, зрозумів, як розподіляти свій час і розвинув тренерські навички.

Завдяки проекту я познайомився з діяльністю ЮНІСЕФ і почав брати активну участь у заходах, які організовують у Таджикистані.  У серпні 2021 року я став частиною Консультативної Групи Молоді при ЮНІСЕФ у Таджикистані – YPAG.  Нас запрошують брати участь у заходах, щоб висловлювати свої думки, давати оцінку, допомагати у плануванні, моніторингу, створенні цифрових платформ та програм.

Я зміг взяти участь і зробити свій внесок у конференції «Діти в міграції», фокус-групі для розвитку стратегії працевлаштування, республіканській конференції на підтримку Національної стратегії освіти до 2030 року.

Всі тренінги, які я пройшов, допомогли мені розкритися. Семінари та проекти з особистісного розвитку дуже вплинули на моє життя. Я зміг скористатися можливостями, добре проявити себе і став впевненішим».

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.