Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

5 способів швидко зняти стрес

Оновлено

Сьогодні, коли стрес і напруженість постійно у нашому житті, нам потрібні способи зняти це навантаження. У цій статті ми розглянемо п’ять швидких і ефективних методів, які допоможуть вам в цьому. Від уяви до фізичної реакції, кожен з цих методів виявився ефективним у розслабленні та зниженні стресу.

Уява

Все, що тобі потрібно зробити, це закрити очі та уявити себе в спокійному місці. Повністю занурся в цей досвід, дозволяючи собі побачити, почути та скуштувати все, що ти 6 відчув/ла, якби дійсно був/ла там.

Розслаблення мʼязів

Зосередься на одній групі мʼязів. Напруж мʼязи, затримай цю напругу на кілька секунд, а потім повністю розслабся. Поступове розслаблення мʼязів може полегшити симптоми стресу.

Обійми

Ніщо не може замінити відчуття обіймів близької людини. Обійми вивільняють гормон окситоцин, який повʼязаний з любовʼю, щастям і зниженням стресу.

“Дурниці”

Ми настільки занурені в повсякденні обовʼязки, що забуваємо про прості речі, які робили нас щасливими в дитинстві. Зліпи сніговика, пострибай по калюжах, влаштуй показ мод в кімнаті…

Дивна їжа

Нові досвіди дарують нові емоції! Ти можеш придбати новий смак чипсів у супермаркеті або скуштувати фрукт, про який ніколи до цього не чув/ла.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.