Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

Саморозвиток з підтримкою штучного інтелекту: підбірка корисних безкоштовних інструментів

Оновлено

Хтось боїться того, що штучний інтелект захопить нашу планету або, як мінімум, забере всі робочі місця. Негативу в житті вистачає, тож давайте подивимся на цю технологію з позитивом! Штучний інтелект може підсилити нашу креативність, прискорити саморозвиток та сатати чудовим пратнером у навчанні та кар’єрі!

Memrise

Ця платформа використовує методи штучного інтелекту для навчання мов. Ви можете вивчати нові слова та вирази з використанням ефективних методів навчання.

Brilliant.org 

Сервіс з навчання математики, науки та інженерії. Штучний інтелект допомагає персоналізувати навчальний процес та пропонує завдання, які відповідають вашому рівню.

Artbreeder

Цей інструмент дозволяє вам створювати нові мистецькі зображення шляхом комбінування та змішування існуючих зображень. Це може стати джерелом натхнення для творчих проектів.

AutoDraw

Цей інтерактивний інструмент від Google використовує штучний інтелект для розпізнавання ваших малюнків та намагається підказати, що саме ви намагаєтеся намалювати. Це чудовий спосіб для вивчення малювання та дизайну.

Replika

Це чат-бот, з яким ви можете спілкуватися, практикувати мовні навички та навіть проводити психологічні розмови. Він використовує штучний інтелект для розуміння контексту та взаємодії.

Codecademy 

Платформа для вивчення програмування, включаючи інтерактивні уроки та проекти, які використовують штучний інтелект для навчання.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.