Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

Що робить Teenergizer?

Оновлено

Teenergizer — це рух, що об’єднує підлітків. Ми були засновні вісім років тому, і зо того часу не зупняли свою діяльнсть.

Чим же ми займаємося в Teenergizer?

Консультуємо

Ми надаємо психологічні консультації підліткам та молоді. Кожен та кожна, хто потребує підтримки, може звернутися до нас на сайті Teenergizer.org та поспілкуватися з консультантами безкоштовно та конфіденційно!

Привертаємо увагу

Наша лідерка Яна Панфілова виступала на Спеціальній Сесії Генеральної Асамблеї ООН, регулярно бере участь у зустрічах на найвищому рівні та привертає увагу до проблем молоді та підлітків у світі!

Проводимо стажування

На стажуваннях ми говоримо про ментальне благополуччя, сексуальне здоровʼя, вигорання, активізм, волонтерство та ще про багато чого цікавого. Ми спілкуємося, разом реалізовуємо цікаві проєкти, створюємо контент і вчимося!

Проводимо онлайн-тренінги

Ми проводимо безкоштовні тренінги про сексуальне здоровʼя, саморозвиток та психологію. Ви можете приєднатися до нашого телеграм каналу Teenerszooms, де ми публікуємо усі актуальні тренінги!

Ведемо блог

На наших сторінках у соцмережах та на сайті ми розповідаємо про безпечний секс, психічне здоров’я, ділимося історіями підлітків та молоді і даємо їм голос!

Наша мета — це бути місцем, де ви відчуватимете підтримку у нашому нестабільному світі! Ми робимо це різними способами: через консультацію з нашими консультантами, прочитавши на нашій сторінці історію, яка вам буде резонувати, знайшовши нових друзів на нашому стажуванні.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.