Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

Улюблені твори ЛГБТ+ Консультанток Teenergizer

Оновлено

Консультантки-психологині Teenergizer, які належать до ЛГБТ+ спільноти, поділилися своїми улюбленими фільмами, книжками, іграми, які їм подобаються й стосуються ЛГБТ+.

  • Найкращий твір – це “Коли завмирає серце”. Що серіал, що комікс дуже чудові й змушують мене перечитувати все раз за разом. Якщо говорити більше про драму, то це “Юні монархи”. Ну а з аніме супер комфортні, що дивно для Японії, – “Сасакі та Міяно”. Говорячи про манхву, то можу згадати “Ніколи не зрозумію”, “Разом чи окремо” й “Ти тут”.

Одразу на думку спадає серіал “Ейфорія”, а також гра The last of us 2.

  • Мабуть, з того що я згадую найпершим – це такі мультфільми, як “Совиний дім” та “Ши-Ра і принцеси могутності”. Мені дуже подобається як там презентується ця тема. У цих всесвітах вона подається як частина норми. Ніхто навіть не акцентує на тому, що це стосунки двох людей однієї статі.

Мені подобається “”, “Шістка воронів”, серіал “Ейфорія”.

  • “Помаранчевий – новий чорний” – класний серіал про жіночу американську в’язницю із хорошою та різноманітною репрезентацією.

——–

Від самого заснування Teenergizer ми завжди підтримували ЛГБТ+ спільноту. Ми завжди готові почути кожну людину, незалежно від її сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Ти завжди можеш звернутися до наших консультантів за психологічною допомогою та отримати підтримку безплатно та анонімно!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.