Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Подкасти про ментальне здоров’я

Оновлено

Подкасти — це коли можна одночасно гладити кота, пилососити та навчатися. Коли у спекотні дні розвиваєшся та стаєш кращим лежачи на дивані. Хочеш перевірити? Тоді лови добірку нових подкастів!

“On Purpose” 

“On Purpose” — номер один подкаст світу в сфері ментального здоров’я. Гостями цього подкасту стають найвпливовіші люди як Вілл Сміт, Опра Вінфрі, Джо Байден, Том Голланд та ще низка талановитих особистостей, що діляться секретами зі свого життя, які допомогли їм досягти успіху. 

Я не встигаю!

Подкаст для тих, у кого будильник дзвенить дві години, задачі не робляться роками, дедлайни сняться у кошмарах, робота залишається на вихідні, а вигорання й відчуття порожнечі з сльозами на щоках — уже частина життя. Дискусії подкасту допоможуть позбутися чорних кругів під очима та нарешті налаштувати власну продуктивність.

ReThinking 

Автор подкасту Адам Грант — американський вчений-психолог, який переконаний, що чим більше думок, тим більше є можливостей побачити світ з іншого боку та відкрити нові ідеї. Слідуючи цьому переконанню, він запрошує унікальних лідерів для захоплюючих дискусій. Під час розмов, автор часто ділиться  дослідженнями та своїми спостереженнями з психологічної точки зору.

Простими Словами

Подкаст про ментальне здоров’я, стосунки та емоції. “Простими Cловами” не раз з’являвся у топі пошуку серед українських подкастів, адже завдяки щотижневим епізодам слухачі пізнають себе й свої почуття, розбираються у природі своїх емоційних станів та знайомляться з терапіями, які допомагають осягнути ментальне здоров’я.

How to Be a Better Human 

Подкаст для тих, кому кортить розвиватися та набувати навички задля того, щоб стати кращою людиною. Щотижня автор подкасту запрошує гостей, які через призму власного досвіду діляться порадами, що допомагають вдосконалюватися у різних галузях повсякденного життя.

Хтознаяк

Авторкою подкасту є психотерапевтка та психологиня з досвідом дев’яти років Анна Шийчук. На своєму подкасті вона розповідає про емоційний інтелект в житті та на роботі, розглядає актуальні психологічні питання, та говорить з колегами-психологами в прямому ефірі.

Авторка: Анна Калинчук

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.