Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

5 міфів про чоловічий статевий орган: “Чи все окей з моїм пенісом?”

Оновлено

У суспільстві існує маса тиску, що пеніси повинні виглядати певним чином, і це може призвести до невпевненості. Іншими словами, ми маємо таке уявлення про «нормальний» пеніс. А як же насправді?

Порно точно зображає пеніси

Через порно ви можете думати, що з вами щось не так, якщо ваш пеніс не такий великий, не завжди може залишатися твердим, а секс не триває скільки завгодно. Але важливо пам’ятати, що порно не завжди відповідає дійсності.Як і будь-яка інша частина нашого тіла, пеніси можуть бути будь-якої форми та розміру.

Чим більше, тим краще

Бути хорошим сексуальним партнером залежить набагато більше від дій, ніж від анатомії. Сексолог Ходдер-Шипп використовує таку аналогію: «Якщо я хочу бути чудовим тенісистом, я не можу просто купити ту саму ракетку, якою користується Серена Вільямс, і почати махати. Мені потрібно зрозуміти, як ним користуватися — це вимагає практики, відданості та бажання робити помилки та вчитися на них».

Член має бути тільки прямим

Під час ерекції пеніс може бути нахилений вправо, вліво, вниз або прямо вперед – немає правильного чи неправильного. Відмінностей у кутах ерекції багато. Але що вимагає медичного обстеження? Якщо згинання викликає якийсь біль під час ерекції.

Нічна ерекція пов’язані з еротичними снами

Насправді – не обов’язково. У здорових чоловіків щовечора відбувається 3-5 нічних ерекцій, кожна з яких триває 25-35 хвилин, і останньою в цій серії є знаменита «ранкова ерекція». Згідно з дослідженнями, нічна ерекція статевого члена виникає під час швидкого сну (фаза, під час якої ми бачимо сни). Не зовсім зрозуміло, чому вони виникають у чоловіків, але це не обов’язково пов’язано з еротичними снами. Цілком можливо, що нічні ерекції сприяють здоров’ю статевого члена, оскільки регулярне підвищення рівня кисню в статевому члені може бути корисним для здоров’я органу. Але навіть якщо причина нічних ерекцій ще неясна, лікарі погоджуються, що якщо вони у вас є, це свідчить про те, що там все працює добре.

Розмір пеніса корелює з розміром стопи

Попри те, що це поширена думка, вона помилкова. Навіть дослідники з Університетського коледжу Лондона, які виміряли пеніси 104 чоловіків різного віку, включаючи підлітків і пенсіонерів, виявили, що середня довжина склала 13 см, а середній розмір взуття – 43. І, звісно, ніякої кореляції виявлено не було.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.