Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

5 фільмів про квір-молодь

Оновлено

Сучасний кінематограф насичений різноманітними історіями, що розповідають про складні аспекти дорослішання, кохання та самопізнання. У цій статті ми розглянемо п’ять фільмів, які розповідають про життя ЛГБТ+ молоді.

Освіта / Booksmart (2019)

Режисерський дебют Олівії Вайлд “Книжковий магазин” — це історія про дорослішання двох найкращих подруг Емі та Моллі. Дія фільму відбувається напередодні випускного. Подруги намагаються втиснути чотири роки веселощів в одну шалену ніч вечірок. Моллі підтримує Емі протягом цього часу, коли та намагається зрозуміти свої почуття до дівчину, яка подобалася їй протягом усього навчання в школі. Дружня хімія героїнь зробила фільм 2019 року класикою сучасної підліткової комедії.

Половина всього / The Half of It (2020)

Цей фільм режисера Еліс Ву розповідає історію Еллі Чу, підлітки, яка заробляє гроші, виконуючи домашні завдання інших дітей, а незабаром заробляє гроші, пишучи любовні листи кохання для інших людей. Прекрасна історія про юне кохання і про те, що означає бути самим собою.

З любов′ю, Саймон / Love, Simon (2018)

Ця романтична комедійна драма розповідає про 17-річного Саймона, який ще не відкрив друзям чи родині свою сексуальну орієнтацію, починає спілкуватися в Інтернеті з анонімним студентом-геєм на ім’я “Блу”. Однак одне з повідомлень потрапляє в чужі руки, що неминуче призводить до того, що його викривають перед усією школою. Зрештою, завдяки підтримці друзів, Саймон отримує щасливий кінець своєї історії кохання.

Три місяці / Three Months (2022)

Це комедійна драма про дорослішання, яка розповідає історію Калеба, якого зіграв Трой Сіван, підлітка з Південної Флориди. Незадовго до закінчення школи Калеб дізнається, що він був інфікований ВІЛ. Фільм слідує за Калебом протягом трьох місяців, коли він чекає на результати тесту, щоб дізнатися, чи є у нього ВІЛ, чи ні. Також він знаходить кохання “у найнесподіваніших місцях”.

Місячне сяйво / Moonlight (2016)

Перший фільм про ЛГБТК+, який отримав премію “Оскар” за найкращий фільм, розповідає про життя Хірона, молодого темношкірого хлопця. У той час як він стикається з викликами дорослішання, фільм показує, як розвиваються його стосунки з сексуальністю та ідентичністю протягом дитинства, юності та раннього дорослого життя.

Якщо вам потрібна підтримка, ви завжди можете звернутися до Teenergizer. Консультація психолога в Teenergizer — це можливість виговоритися та бути почутими без осуду! Ми підтримуємо ЛГБТКІ+ спільноти!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.