Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

ЛГБТ-соціальні мережі та ресурси для молоді

В інтернеті величезна кількість різноманітних джерел, але не завжди легко знайти те, що дійсно варте уваги. В цій статті хочемо поділитись з вами кількома цікавими ресурсами, де ви можете дізнатися більше про ЛГБТ+ та знайти підтримку.

КиївПрайд

Тут можна знайти цікаві статті на тему сексуальної  орієнтації, ознайомитись з актуальними викликами перед ЛГБТ-молоддю України, дізнатись про різноманітні тренінги та офлайн зустрічі. КиївПрайд пропонує також безліч цікавих активностей, зокрема івенти з донатами для ЛГБТ-військових, навчання з виготовлення браслетів шамбала, майстер-класи з манікюру та багато іншого. Також у них є безоплатний ЛГБТІК-шелтер у місті Києві для безкоштовного проживання. Анкету для заповнення можна знайти у них на сторінці Instagram у вибраних сториз — ПРОГРАМИ. 

Gender Zed

 Тут можна знайти основну інформацію щодо ЛГБТ-спільноти, ознайомитись з особистими історіями квір-осіб, в котрих вони діляться власним досвідом; отримати актуальну інформацію щодо змін у міністерстві з питань рівності та прав ЛГБТ-спільноти, а також у них представлені плей-листи з квір-піснями та безліч цікавих кінострічок за цією ж тематикою.  

Музей Прийняття

Метою цього проєкту є познайомити з досвідом батьків, що подолали барʼєри та стереотипи на шляху до прийняття власних ЛГБТ-дітей. Розповіді доповнені фотографіями з особистих архівів батьків, голосовим супроводом і особливим, унікальним та таким важливим досвідом. 

ХарківПрайд

Як вони самі про себе кажуть — це рупор ЛГБТ-спільноти у місті Харкові. Під цьогорічним лозунгом “Гуртуємось заради перемоги” вони займаються поширенням інформації щодо ЛГБТ-спільноти, висвітленням актуальних та важливих петицій, організовують благодійні фестивалі та багато чого іншого. 

UKRAINEPRIDE

Тут можна знайти більш глобальну інформацію щодо актуальних питань ЛГБТ-спільноти в Україні. Також у них є безліч цікавих можливостей. Наприклад, пошук талановитих квір-осіб для співпраці з РЕЙВАХом. Це серія експериментальних заходів, які направлені на гуртування квір-спільноти та її союзників.

Teenergizer

А ось і ми, молодіжна організація, що створює світ, вільний від дискримінації у всіх його проявах, включаючи сферу ЛГБТ. Світ, в якому права всіх підлітків та молоді не потрібно захищати, тому що вони повністю дотримуються. Звертайся за допомогою в чат з психологом онлайн на нашому сайті, в котрому ти зможеш отримати безкоштовну, анонімну допомогу, коли цього потребуватимеш.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.