Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

“Ваше психологічне благополуччя має бути на рівні важливості з фізичним”

Ми хочемо більше знайомити вас із неймовірними людьми, які надають підтримку тисячам підліткам. Сьогодні наша консультантка Анжеліка Кислинська розповіла про те, що її хвилює найбільше та важливість психічного здоров’я:

Я дуже чутливо ставлюся до подій в нашій країні, зокрема на фронті, але сам факт повітряних тривог і вибухів не дуже лякає насправді. Ми всі живемо в постійній небезпеці, і це вже дійшло до певної звички.

Але є те, з чим ти не можеш змиритися — несправедливість.

Коли ти читаєш історії військових, звичайних людей, підлітків, діток — це, мабуть, моя найчутливіша точка. Це ті історії, від яких ти не можеш абстрагуватися. Ти хочеш допомогти прожити людині це, як би складно не було, навіть якщо це не матиме бажаного результату. Ти хочеш зробити все, що у твоїх силах. Ти відчуваєш відповідальність, особливо у матеріальній підтримці військових та постраждалих громадян.

Психологічна підтримка є дуже важливою в нашій країні, і я дуже не хочу, щоб це питання знецінювалося. Зараз важливо чути себе і знати, що тобі є до кого звернутися. Це може виглядати дуже «непотрібним». Я чудово розумію думку, що те що «не болить фізично» — не є потрібним. Проте якраз навпаки — ваше психологічне благополуччя має бути на рівні важливості з фізичним, адже наявність певних проблем погіршує стан людини, виснажує, вдаряє по болючих точках вашого організму. Тому обов’язково звертайте увагу на те, як ви себе почуваєте і як ви можете впоратися з тим чи іншим питанням.

Консультування — це те, що допомагає мені розібратися у своїх думках, особливо останні два роки, адже мій світогляд змінився кардинально. Коли ти сприяєш тому, щоб клієнт розібрався у своєму питанні, ти автоматично знаходиш відповіді на питання, на які не могла відповісти. Я б сказала, що консультування — спосіб мого мислення, оскільки я знаходжу відповіді в людях.

Я дякую Тінерджайзеру за можливість реалізувати себе у цій галузі, за можливість отримати такий цінний досвід і підтримку. Я спостерігаю за тим, скільки людей вдячні за існування цієї організації — це неймовірно!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.