Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чи можна зламати пеніс? Популярні твердження про пеніс

Оновлено

Часто можна почути, що пеніси — це просто, але реальність виявляється трошки іншою. Помилкові уявлення можуть впливати на самопочуття чоловіків, визначаючи їхні переконання про сексуальність і здоров’я. Розгляньмо декілька поширених тверджень, пов’язаних з чоловічим інтимом, і спробуймо знайти правду.

Пеніси прості

Часто можна почути, що пеніси простіші за вульву, але вони складніші, ніж може здатися з попкультури. Часто те, як ви себе почуваєте, може впливати на пеніс. Наприклад, часто буває складно тримати пеніс ерегованим, якщо ви не зовсім комфортно себе почуваєте.

Обрізаний чи необрізаний краще для сексуального життя

Ви могли чути, що отримаєте більше сексуального задоволення, якщо зробите обрізання, а могли чути й протилежне. Причина, чому існує так багато суперечливих повідомлень, полягає в тому, що насправді немає даних, які б підтверджували одне з цих тверджень.

Абсолютно нормально бути обрізаним чи ні. Люди з обрізаними пенісами можуть мати менший ризик зараження певними ІПСШ, інфекціями сечовивідних шляхів тощо, але обрізання не є необхідним з медичної точки зору. Ще один міф — це те, що необрізані пеніси брудні. При належній гігієні немає ніякої різниці в чистоті обрізаного чи необрізаного пеніса. Отже, ідея про те, що необрізані пеніси за своєю суттю є негігієнічними абсолютно не відповідає дійсності.

Пеніс еможливо зламати

Хоча у пенісі немає кісток, у ньому є циліндри з губчастою тканиною, які наповнюються кров’ю під час ерекції. Бувають ситуації, коли може статися перелом пеніса, наприклад, під час сексу, якщо ерегований пеніс випадково вдариться об тазові кістки під час проникнення. Навіть інтенсивна мастурбація може спричинити перелом, так само як і насильницький секс при щільно стиснутих м’язах піхви, або внаслідок травми тупим предметом, спричиненої нещасним випадком чи нападом. Це рідкісні ситуації й вони потребують невідкладного лікування. Відсутність лікування може призвести до постійного викривлення, хронічного перелому чи еректильної дисфункції.

Чоловіки відчувають набагато менше задоволення під час сексу, коли надягають презерватив

Додатковий шар гуми може знизити чутливість пеніса але є способи зробити секс з презервативом більш приємним. Переконайтеся, що презерватив не надто туго прилягає. Також пам’ятайте, що лубрикант при правильному використанні він зробить використання презерватива набагато приємнішим.

Крім того, захист дасть відчуття спокою та впевненості! Завжди користуйтеся презервативом! 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.