Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Міфи про лесбійський секс

Оновлено

Хоча існує багато міфів про лесбійський секс, найкраще, що ви можете зробити, щоб розвіяти міфи  — це поговорити про нього! Єдина людина, яка може визначити, як виглядає хороший, приємний секс — це ви і тільки ви.

Міф №1: Лесбійки дотримуються ґендерних статевих ролей

Запитувати, хто є “чоловіком” у лесбійських стосунках, недоречно. Звичайно, у лесбійських стосунках немає чоловіка. Гетеронормативні сексуальні сценарії зазвичай зосереджені на чоловічому задоволенні, тілі, а отже, на його “владі”. В культурі секс починається зі збудження чоловіка і закінчується його оргазмом. Лесбійський секс порушує цей сценарій. Якщо немає чоловіка, то хто ініціює секс?

Міф №2: Лесбійки віддають перевагу тим дівчатам,  які ніколи не спали з чоловіком

Сексуальна історія не визначає і не легітимізує чиюсь “лесбійськість” чи квір-ідентичність. Наголошуючи на тому, чи мала дівчина секс з чоловіком чи ні, поділ лесбійок як на кращих чи бажаніших, ми можемо заперечувати реальність багатьох людей, які пережили, наприклад, сексуальне насильство — і несправедливо судити про це інших.

Міф № 3: Лесбійкам потрібні іграшки/фалоімітатори, щоб займатися справжнім сексом

Зацикленість на тому, що лесбійкам потрібні іграшки для “справжнього” сексу, походить від хибної думки про те, що справжній секс — це секс із пенетрацією. Існує мільйон способів займатися сексом! Для деяких людей, так, проникнення та іграшки є важливим компенентом сексу. Для інших, однак, вони не є корисними, оскільки оральні ласки чи мастурбація є чудовими альтернативами для отримання сексуального задоволення.

Міф №4: Лесбійки не займаються сексом з пенісами

Секс та існування лесбійок визначається не наявністю чи відсутністю будь-яких геніталій, а скоріше бажанням. Транс-лесбійки існують. Існують небінарні лесбійки.

Міф №5: Лесбійки майже не займаються сексом

Існує ідея про те, що лесбійки, які перебувають у тривалих стосунках, або не займаються сексом, або займаються ним значно менше, ніж гетеросексуальні пари. Міф походить від ідеї, що секс з часом втрачає своє збудження і цінність, оскільки в ньому не бере участь чоловік.

Секс не є показником здоров’я стосунків — або принаймні не найважливішим чи єдиним інструментом для їх вимірювання. Як і в будь-яких інших стосунках, спілкування, безпека, якісний час і сміх є критично важливими, а в багатьох випадках навіть більш важливими для здоров’я романтичних стосунків.

Джерело: HelloGiggles

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.