Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чи всі геї займаються анальним сексом?

Оновлено

Масова культура й порно створили певний стереотип: анальний секс є завжди кінцевою метою, коли двоє хлопців займаються сексом. Якщо лесбійський секс часто не вважається справжнім, то між чоловіками має обов’язково відбутися пенетрація. Насправді ж, секс — це набагато більше та ширше поняття, і ніхто не може вказувати, як інші люди мають отримувати задоволення, якщо все відбувається за взаємною згодою.

Не всім подобається анальний секс

Секс не є універсальним, і це стосується анального сексу. Деяким людям не подобається ідея анального проникнення, або вони спробували це і зрозуміли, що він не для них.

Не всім подобається підготовка до анального сексу

Звичайно, можна захопитися моментом і відмовилися від підготовки. Але насправді в анальний секс — це набагато більше, ніж просто проникнення. Перед ним потрібна підготовка. Ймовірно, саме тому, згідно з дослідженням 25 000 чоловіків, які мають секс з чоловіками, опублікованому в Journal of Sexual Medicine, менш як 40% респондентів повідомили, що мали анальний секс зі своїм останнім сексуальним партнером.

Анальний секс для різних людей може бути ні кращим, ні гіршим, ніж оральний або мастурбації. Проте в масовій культурі стосунки двох чоловіків часто зводять саме до анального сексу, і це може викликати стрес, якого й так вдосталь.

Пам’ятайте, що секс має бути таким, яким ви хочете. Ви можете займатися сексом так, як подобається вам, якщо усе відбувається за взаємною згодою.

Бути геєм може бути досить важко само по собі через дискримінацію й тиск, а подібні стереотипи тільки збільшують тиск на людину. Ніхто не має відповідати якомусь одному стандарту.

 

Якщо вам потрібна психологічна підтримка онлайн, вам може допомогти розмова з психологом на нашому сайті!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.