Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

ЛГБТ+ ікони: світові зірки, що нещодавно зробили камінг-аут

Оновлено

5 квір-ікон серед молоді, про які вам потрібно знати.

Белла Рaмзі

Фото: Getty Images

Роль Белли Рaмзі в ролі Ліанни Мормонт у «Грі престолів» була чимось на кшталт тренування для зірки, якою вони стануть у 2023 році. Завдяки їх головній ролі в постапокаліптичному The Last of Us разом із Педро Паскалем – одному з найкращих телевізійних шоу минулого року – 19-річні Рамзі стали дуже популярними.

Влітку минулого року Белла зробили камінг-аут як небінарна персона:

“Хоча на знімальному майданчику я була впевнена в собі, в інших місцях я була дуже сором’язлива”, — розповіли вони британському Vogue. “Я так довго боролася з цим словом (небінарність). Я не хотіла, щоб люди думали, що я просто намагаюся бути модною. Але це дуже лаконічний спосіб описати те, ким я є”.

Рамзі також вказали, що використання займенників вони/вони є “найбільш правдивим” з погляду їхньої гендерної ідентичності:

“У мене було багато занепокоєння щодо займенників. Коли The Last of Us тільки вийшли, я думала: “Всі називайте мене просто вона, бо я виглядаю як вона, тож це нормально”. Але тепер я можу більше озвучити це… це те, ким я є найбільше”.

Віллоу Сміт

Фото: Vanity Fair

Актриса та співачка, а також дочка Віла Сміта, Віллоу Сміт у 2019 році заявила, що є бісексуалкою, а також висловила свою зацікавленість у поліаморних стосунках на Red Table Talk: «Я однаково люблю чоловіків і жінок, тому я точно хотіла б мати одного чоловіка та одну жінку. Я відчуваю, що могла б бути вірною цим двом людям. Я не та людина, яка постійно шукає нових сексуальних вражень», — сказала вона. «Я дуже зосереджуюсь на емоційному зв’язку, і мені здається, що якби я знайшла двох людей різної статі, з якими б у нас був романтичний і сексуальний зв’язок, я не відчувала б потреби пробувати знайти щось більше».

Lil Nas X

Фото: Getty Images

Lil Nas X відверто розповів про деякі виклики, з якими він зіткнувся як відкритій темношкірій людині в музичній індустрії. Володар «Ґреммі» був відвертим щодо камінг-ауту, написавши лист собі молодшому у соціальних мережах: «Я знаю, що ми пообіцяли ніколи не афішуватися публічно, я знаю, що ми пообіцяли ніколи не бути «таким» типом геїв, я знаю, що ми пообіцяли померти з таємницею, але це відкриє двері для багатьох інших квір-людей просто існувати», — написав він у своєму пості.

Лукас Гейдж

Фото: Vanity Fair

Хоча 28-річний Лукас Гейдж з 2014 року знімався в невеликих ролях як на телебаченні, так і в кіно, він, мабуть, отримав великий прорив у 2021 році, коли знявся у «Білому лотосі». Його популярність також значно підвищилася на початку цього року, коли він зробив камінг-аут і одружився зі знаменитим стилістом Крісом Епплтоном.

Медісон Бейлі

Фото: Netflix

23-річна Медісон Бейлі, найбільш відома своєю роллю Кіари в серіалі Netflix Outer Banks, є відкритою пансексуалкою:

«Я не відчуваю сорому, і я не відчуваю цього, тому що ніхто ніколи не соромив мене за це, і я знаю, що багато людей відчували багато ненависті та браку підтримки». Я знаю так багато, незліченну кількість історій диваків, які не мали підтримки. Але якщо ви питаєте мене особисто, це лише мій досвід. Воно було того варте. Мені легше, я почуваюся щасливішим від того, що можу бути таким відкритою і чесною. Це приємно».

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.