Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Стажування в Teenergizer

Запрошуємо на онлайн-стажування, де ми будемо говорити про ментальне благополуччя, сексуальне здоров’я, волонтерство та ще про багато чого цікавого. Долучившись до Teenergizer, у тебе буде можливість спілкуватися з іншими активістами, разом реалізовувати цікаві проєкти, створювати контент і знайти нових друзів.

Ми шукаємо саме тебе, якщо:

  • ти підліток 13-18 років;
  • хочеш змінити світ, починаючи з себе;
  • бажаєш допомагати ровесникам своїми знаннями;
  • мрієш говорити про важливі теми, які не розказують в школі;
  • готовий/готова до волонтерської й активістської діяльності та належності до крутого ком’юніті Teenergizer.

Стажування у нас – це 10 2-годинних онлайн-зустрічей впродовж місяці наповнених крутою інформацією та спілкуванням з однодумцями!

Пройшовши стажування успішно, ти отримаєш сертифікат про проходження навчання в Teenergizer, а також матимеш можливість брати участь в івентах від нас та наших партнерів!

Після стажування ти станеш активістом Teenergizer та зможеш брати участь в наших проєктах, один із яких – це проведення освітніх тренінгів з сексуального та психологічного здоровʼя в навчальних закладах та організаціях 💫

На стажування після двох етапів відбору буде відібрано всього 40 підлітків, що зможуть долучитися до навчання. Якщо хочеш потрапити в їхнє число – заповнюй анкету (дедлайн подачі заявки до 3 лютого включно).

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.