Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

ЛГБТ-пари у кіно, які дають віри у краще

Безліч стрічок демонструють труднощі життя квір-спільноти, втім  вони переживають і щасливі моменти: знаходять вірних друзів, розуміюче оточення та кохання. Ось деякі з фільмів, що демонструють щасливі історії ЛГБТ-осіб:

Хлопці / Boys (2014)

IMDb: 7,4

Романтика/Драма/Спорт

Фільм “Хлопці” розповідає історію Зіґера, спортивного, доволі тихого 15-річного хлопця, який під час літніх канікул знаходить кохання. Зіґер тренується в новій легкоатлетичній команді для участі в національному чемпіонаті з естафетного бігу і знайомиться з інтригуючим та непередбачуваним Марком. Дружба, що зав’язується, здається, не має нічого незвичайного, але Зіґер потай плекає почуття до Марка. Він веде самотню боротьбу з собою, коли з’ясовується, що Марк також закоханий у нього. 

З любовʼю, Саймон / Love, Simon, (2018)
IMDb: 7,5
Романтика/Комедія

Саймон Спієр, старшокласник, живе і жив, як він вважає, цілком нормальним життям. У нього є любляча сім’я: батьки — Емілі і Джек Спієр та молодша сестра Нора Спієр і тісна група друзів: Лія, Нік і Еббі, з якими він знайомий майже все своє життя. Але в житті Саймона є одне “але”: він гей, і всі про це знають. Він знає, що його батьки не проти його орієнтації, незважаючи на часто неполіткоректні жарти Джека, і що більшість учнів приймають Ітана, їхнього єдиного відкритого однокласника-гея, але Саймон так і не зміг зізнатися в цьому з різних причин, переважно пов’язаних зі змінами, які відбулися б у тому, що він називав своїм життям. Він дізнається, що не самотній: інший однокласник, який називає себе “Блу” (псевдонім), публікує в Інтернеті повідомлення про свою гей-боротьбу. Оскільки цей допис мав електронну адресу, на яку можна було відповісти, Саймон починає анонімне листування з “Блу”, відкриваючи йому свої переживання. Завдяки підтримці, яку вони надають одне одному, Саймон починає закохуватися в Блу, навіть не знаючи, хто він такий. Намагаючись з’ясувати, хто такий Блу, Саймон починає бачити своїх однокласників у новому світлі. 

Трюк / Trick (1999)

IMDb: 7,2

Романтика/Комедія

Ґабріель, сценарист-початківець бродвейських мюзиклів, знайомиться з Марком, м’язистим стриптизером, який знайомиться з ним в метро. Вони проводять ніч, намагаючись знайти місце, де можна побути наодинці… Змушені змагатися з егоїстичним сусідом Ґабріеля, його дратівливим найкращим другом і злісним, ревнивим крос-дресером у гей-клубі. Сонце сходить над новими багатообіцяючими стосунками.

 

В його очах / The way he looks (2014)

IMDb: 7,9

Романтика/Комедія

Леонардо — сліпий підліток, який має справу з надмірно опікуваною матір’ю, намагаючись жити більш незалежним життям. На розчарування своєї найкращої подруги Джовани, він планує поїхати за кордон за програмою обміну. Коли в їхньому класі з’являється Габріель, новий учень, в Леонардо розквітають нові почуття, які змушують його поставити під сумнів свої плани.

Божа країна / Gods own country (2017)

IMDb 7,6

Романтика/Драма

Весна. Йоркшир. Ізольований молодий вівчар Джонні Саксбі тамує щоденні розчарування запоями та випадковим сексом, аж поки приїзд румунського робітника-мігранта Ґеорґе, найнятого на сезон ягнятництва, не запалює яскраві стосунки, які ставлять Джонні на новий шлях.

Кожен з цих фільмів демонструє не завжди прості, але врешті щасливі стосунки квір осіб. Важливо памʼятати, що кожна людина може побудувати стосунки, які нагадуватимуть казку і це не залежить від їхньої сексуальної орієнтації та ґендерноії ідентичності.

Якщо ти переживаєш складний період, потребуєш підтримки та поради — звертайся в анонімний чат з психологом онлайн на нашому сайті. Teenergizer завжди вірить у краще майбутнє та готовий підтримати вас в незалежності від вашої сексуальної орієнтації та ґендерн

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.