Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

Відключення світла: як себе підтримати та собі допомогти

Оновлено

Є речі на які, на жаль, ми не можемо вплинути й залишається лише прийняти це та винести для себе користь. Відключення світла  чи блекаут може викликати тривогу та дискомфорт, але важливо спробувати сприймати цю ситуацію не тільки в негативному світлі. Це може бути час для розвитку та самопізнання! Це може стати можливістю зробити паузу, заглибитися у свої думки та відкрити нові аспекти себе.

Задля того, щоб максимально комфортно провести цей час, потрібно зібрати собі арсенал свічок та ліхтариків. Вони допоможуть створити затишну та теплу атмосферу, даруючи м’яке, тремтливе світло, яке заспокоює і розслабляє. Також можна додати пало санто або ароматичні палички для створення приємного аромату, що сприятиме ще більшій релаксації. Буде добре мати запас води та смаколиків!

В цій неперевершеній атмосфері, можна провести час наодинці з собою або друзями та рідними. ось кілька способів, як можна скористатися цим часом на свою користь:

1. Медитації, як самопізнання. Медитація допомагає повернутися в тіло, заспокоїтися, повернути правильне дихання та розібратися у своїх думках. Це чудовий спосіб знайти внутрішній спокій та баланс.

2. Малювання, як елемент арттерапії. допоможе розслабитися, перетворити негативні думки на щось корисніше для нас. Це може бути чудовим способом висловити свої емоції та знайти внутрішній спокій через творчість.

3. Читання, як елемент розвитку та релаксації. Це чудова можливість провести час з користю для себе, поглибити свої знання або просто насолодитися цікавою історією.

4. Час для фільмів або серіалів. Запасіться улюбленими фільмами або серіалами та проведіть затишний вечір перед екраном. Оберіть екранні шедеври зі світлим та позитивним сюжетом, які піднімуть вам настрій.

5. Прогулянки та ігри на свіжому повітрі. Використайте час без електроенергії для прогулянок або активних ігор на свіжому повітрі. Фізична активність допоможе зняти стрес і покращить настрій.

Є лише наше особисте ставлення до цієї чи іншої ситуації. Ми там, де наша увага. Ми маємо впевненість, що зміна нашого погляду на різні ситуації може відкрити нові можливості та сприяти особистому зростанню тож, давайте разом перенаправляти фокус на позитивні аспекти, зберігаючи енергію та баланс у нашому житті!

Авторка: alisssikk

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.