Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Мобільний додаток T! app

Оновлено

Нова доповідь ЮНЕЙДС «Прискорення заходів: підхід до ВІЛ-інфекції на основі життєвого циклу людини «показує, що країни активізували свої зусилля – через усього шість місяців, у період із січня по червень 2016 року, доступ до лікування отримали ще мільйон осіб, що живуть із ВІЛ. До червня 2016 року близько 18,2 мільйонів осіб мали доступ до життєво необхідних лікарських засобів, включаючи 910 000 дітей, що вдвічі більше, ніж п’ять років тому.

Незважаючи на все більшу доступність АРВ-терапії, нам не завжди вдається приймати її вчасно. Ми настільки захоплені безліччю занять, що часом нам зовсім не до прийому ліків. Проте, піклуватися про своє здоров’я дуже навіть важливо.

Для допомоги всім захопленим і забудькуватим, Teenergizer придумав мобільний додаток, який допоможе виконувати щоденні завдання і зробить їх не такими нудними, а також збільшить прихильність до прийому АРВ-терапії.

Сьогодні, ми раді представити вам бета-версію мобільного додатку Т! арр, яке буде корисне не тільки ВІЛ-позитивним підліткам, але всім, хто хоче виконувати завдання вчасно й отримувати за це цікаву інформацію.

Приєднуйтесь, тестуйте додаток, надсилайте нам свої ідеї та побажання щодо покращення програми. Ми розробляємо Т! арр спеціально для всіх нас, і дуже хочемо почути і втілити в ньому всі ваші побажання!

Програма створюється за сприяння Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні , за що їм величезне спасибі! &ll

Дізнатися більше інформації про програму та завантажити його

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.