Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Стажування: як це було

Оновлено

15 Жовтня офіс Тінерджайзера залила хвиля позитиву: 14 відібраних щасливчиків-хтось жартував, хтось сміявся, хтось соромився і скромничав-це стажист прийшли знайомитися з нашою організацією і її активіст!

Було добре: їли цукерки, вчилися не вживати лексику агресії, бути рівними тренерами, слухали й чули професіоналів своєї справи, грали в ігри і придумували власні, а потім знову їли цукерки.

Цікаво? Давай детальніше;)

Півтора місяці хлопці відвідували найрізноманітніші лекції та тренінги, щоби стати краще самим і нести добро в цей світ за допомогою активізму й не тільки.

Яна Панфілова, глава організації повідала нам усе, що можна й потрібно знати про вірус імунодефіциту людини, щоб не жити стереотипами і руйнувати їх для інших, розповіла свою історію і як це – жити з ВІЛ. Ми дізналися звідки взялася епідемія ВІЛ / СНІД в Україні та регіоні ВЕЦА, обговорили контрацептиви та антиретровірусну терапію. А ще тепер кожен із нас може підказати вам, де в Києві абсолютно безплатно й анонімно можна здати тест на ВІЛ!

Дві Полінки, активістки Тінерджайзер, поділилися своїм досвідом роботи івент – і піар-менеджерками: виявилося, організувати проєкти, згуртувати людей навколо ідеї, придумати рекламну стратегію – не так складно, як на перший погляд здається, і все ж – це ціле мистецтво. Тренди в Діджитал-світі і створення якісного контенту так захопили стажист, що вони вирішили записатися на СММ-курс від Тінера! Але не думайте, що тільки навчання нас цікавило: справі час, потісі годину-за імітацію організації івенту в ігровій формі нас чекали шоколадні призи:)

А Даня Столбунов розповів про адвокацію: виявилося, щоби захищати свої права, потрібна суміш харизми, знань і щіпка сміливості (ну, може, кілька щіпок). Тренінг був о-о-дуже інтенсивним, а на його завершення потрібно було придумати й аргументувати акцію із захисту прав людини в певній сфері. Ох, скільки дискусій тут було, скільки емоцій!

Інші спикерки: Таня, Марина і Віка (дивись-і-і, скільки прекрасних жінок надихало наших стажист) відкривали нам таємниці інтернет-маркетингу, психології та дизайнерських трендів на 2020 рік;)

Загалом, з такою великою кількістю інформації було зовсім не до нудьги… тренди в цифровому дизайні на 2020 рік? Done! Як задовольнити потреби користувача? Done! Використання анімацій, 3Д-графіки, градієнтів для створення сайту? Done! Ось такі ми універсальні специ.

Ще одним дуже веселим офісним ввечері ми вчилися працювати з аудиторією і тримати її увагу, бути не тільки розумниками – а цікавими розумниками… Обговорення толерантності? Так, та й ще раз так! У підсумку всі прийшли до висновку, що грамотна не агресиваная лексика – це важливо, інакше не минути нам звання стереотипоносильщиков.

А тепер можна похвалитися? СПІДrun, Тихий вірус… Як думаєш, що це? Назви нових ігор, придуманих усією нашою командою особисто! Приєднуйся до нас, приходь до нас на тренінги та Вічеринки – і будеш у темі;)

А кінець стажування був ознаменований феєричними зустрічами з народною депутаткою України Олею Стефанишиною та журналістом Майклом Щуром, які дуже надихнули хлопців! Оля розповідала про свій досвід у Верховній Раді й на своєму прикладі показувала, що політика – жіноча справа, і займатися тим, що любиш, навіть якщо дуже складно, безумовно варто.

А темою Майкла була медіграмотность: вчилися не вестися на провокації і відрізняти біле від Чорного і знаходити в ньому кольорове. Дивись фоточки!

Але найприємніше – те, що всі 14 осіб стали маленькою сім’єю і згуртованою командою, яка наступного тижня піде проводити тренінги в школах, ділитися своїми знаннями з іншими й надихати, надихати й ще раз надихати!

Одна з наших стажерок, Поліна, поділилася своїми враженнями від стажування:

«Моєзнайомство з Тінерджайзером – мабуть,найкраще, що траплялося зі мною за останній час. Коли я подавала заявку на стажування, я очікувала, що там будуть мої однодумці; люди, яким не все одно. Але я точно не очікувала, що потраплю в середу, яка стане для мене таким собі «місцем сили». Усі підлітки, з якими мені випала удача познайомитися, унікальні і прекрасні, це мій перший досвід такої згуртованості команди. Ми яскраві, розумні, кмітливі і, головне, готові діяти.

У Тінерджайзері немає речей, які потрібно приховувати, щоб уникнути осуду. Тут не потрібно боротися за свій голос і страждати від того, що твоя думка знецінюють. Це самий дружній і уважний до підлітків колектив.

Я не знаю, що б я робила без Тінера. Без регулярних зустрічей у нашому офісі мені стає страшно тужливо; не вистачає завжди яскравого й сонячного офісу, у якому тебе чекають люди, яких більше не знайдеш. Я вдячна кожному в Тінерджайзері за це ком’юніті, з яким можна змінити світ для таких же юних людей, як і я».

 

 

А трохи пізніше ми організуємо вічеринку;)
Так що… продовження слід!

Приходь і ти до нас на наступне стажування вже цієї зими!

https://teenergizer.org/2019/12/analiticheskaya-zapiska-izuchenie-dostupnosti-meditsinskih-uslug-v-meditsinskih-uchrezhdeniyah-dlya-devushek-podrostkov-i-printsipov-druzhestvennogo-podhoda-k-ih-predostavleniyu/

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.