Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Весело про серйозне: як пройшла Вічеринка з Вірою Брежнєвою

Оновлено

Вічеринка з Вірою Брежнєвою стала шостою за рахунком для команди Тінерджайзер. Вічеринка – уже коронний захід, на якому в камерній обстановці збираються Підлітки і ведуть задушевні розмовники зі знаменитими людьми про вірус, здоров’я і творчість. Але головне, що на тусовці всі бажаючі можуть безплатно й анонімно прости тест на ВІЛ.

Цього разу зіркою зустрічі стала неймовірна Віра Брежнєва!

Вечір? Зірки? ВИЧеринка!

Десь із 6 вечора під яскраво сяючими гірляндами КуражБазара почали збиратися гості: розбирали презервативи, пригощалися бананами й шукали місця, звідки краще буде видно Вірочку.

«Я постараюся коротко, але не впевнена, що вийде»,
Віра Брежнєва про ВІЛ і її шлях до амбасадорства в ООН.

Вступні слова вимовилаЯна Панфілова – засновниця Тінера. Вона ж пояснила учасникам, чому саме Віру запросила на сьогоднішню тусовку.

«Можливість стати послом доброї волі ООН у справах ВІЛ до мене прийшла якраз у той момент, коли я відчула, що хочу й головне можу робити більше для людей. Зараз мене обирають уже на 4 термін поспіль. Але, на жаль, тоді, у перший термін, моїх знань було недостатньо. Мені довелося поглиблено вивчати все, що можу, про ВІЛ і головне – зустрічатися з активістами. З Яною ми познайомилися, коли їй було 15 років, і вона просто запалила мене, настільки яскравою й цілеспрямованою вона була!»

Яна Панфілова в цей момент скромно посміхалася зі свого крісла.

У матросів немає питань, а ось на Вічеринці вони були

Аудиторія активно включалася в обговорення, і підняті руки не зникали протягом двох годин. Поговорили про те, що ніхто не зобов’язаний відкривати свій статус, про анонімність результатів тесту, і про відкритість у відносинах.

Ведучий Вічеринки В’ячеслав Воробйов зазначив, що презервативи у відносинах і регулярний тест на ВІЛ – це не обов’язок, але повага й турбота про партнера.

Не дивно, що учасників цікавив не тільки ВІЛ. Особливо жарким було обговорення психічного здоров’я. З’ясувалося, що Віра давно користується послугами психолога й навіть водить до нього своїх дочок.

«Не завжди ми буваємо сильними, не завжди сміливими, не завжди знаємо, що робити. Тому звертатися до психолога абсолютно нормально. Мені зараз 38 і я можу з упевненістю сказати, що з 22 років я періодично користуюся послугами цього лікаря. Я не вважаю це ганебним».

На правах реклами Яна оголосила, що Тінерджайзер відкриває лінію психологів рівний рівному, де психологічну допомогу підліткам надаватимуть самі підлітки.

На питання, звідки Віра бере сили й енергію, і як вона все встигає, співачка відповіла, що у всьому винна її діяльна натура:

«Один із моїх головних мотиваторів – невгамовна енергія, по-простому» шило в попі». У дитинстві після школи я йшла працювати, а потім мені потрібно було ще обов’язково на дискотеку, щоби кудись подіти свою енергію».

Також запитали Віру про емоційне вигорання. Співачка зізналася, що перед одним із концертів вона була близька до того, щоби скасувати захід через почуття величезної порожнечі всередині.

«Я черпаю енергію від людей. Пам’ятаю, як сиділа перед концертом і відчувала, що не можу такий вийти до аудиторії, не зможу їх зарядити собою і своєю музикою. Тоді я пішла до своєї команди, просто сиділа й говорила про все. Їх посмішки, жарти й підтримка – ось що дало мені сил у той день».

Тест. Тест. І ще раз тести.

На заході працювала мобільна бригада тестування Convictus Ukraine, завдяки якій усі бажаючі могли пройти тест на ВІЛ анонімно й абсолютно безплатно. Віра показово здала експрес-тест на ВІЛ прямо на сцені й навіть поділилася його результатами.

Невже це все?

Але на цьому Вічеринка не закінчилася. На учасників чекали розіграш навушників та презентація від U-Report, конкурс на подарунок від Тінерджайзера та ще трохи часу для тих, хто не встиг зробити тест.

Чи остання це Вічеринка?

Точно ні, адже Стажери Тінера вже готують для вас новий, ще крутіший Захід. Так що чекайте швидкого повернення формату, а поки насолоджуйтеся фотографіями.

До нових зустрічей!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.