Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

У Китаї вручну «оновлюють» iPhone 6 на iPhone 7

Оновлено

Спеціальні набори для візуальної халепи увійшли в моду через дешевизну.

У Китаї почали користуватися попитом спеціальні набори для візуальної переробки iPhone 6 на смартфон Apple останньої лінійки, передає «Rambler». На думку авторів RNS, це може знизити продажі iPhone 7 в країні.

Набори включають імітацію камери iPhone 7 і заглушки під отвір для навушників, яких немає в гаджеті Apple останньої моделі.

А деякі сайти також пропонують стікери, заміну корпусу й деяких його компонентів. У підсумку багато користувачів відмовляються від покупки iPhone 7.

«У мене немає грошей на апгрейд (з iPhone 6 на iPhone 7. – RNS), та й iPhone 7 так собі. Я вважаю за краще просто поміняти корпус», – зазначив виданню один зі співробітників пекінського магазину електроніки.

Опитані Reuters аналітики вважають, що нова тенденція може вдарити по продажах Apple в Китаї, які за підсумками IV кварталу 2016 фінансового року (закінчився 24 вересня) скоротилися на 30 % – до $8,78 млрд.

Скорочення річної і квартальної виручки Apple багато в чому пов’язане з падінням продажів у Китаї на тлі посилення конкуренції з місцевими виробниками, вважають експерти, опитані агентством Bloomberg. Як зазначає агентство, останнім часом китайські Huawei Technologies, Xiaomi і Oppo відмовляються від виробництва бюджетних девайсів і активно освоюють преміальний сегмент ринку, чим тіснять продукцію Apple на ринку.

Зокрема, Huawei планує встановлювати у свої телефони камери виробництва компанії Leica. Xiaomi представила новий смартфон, у розробці дизайну якого брав участь французький дизайнер Філіп Старк. Oppo значно збільшила продуктивність своїх смартфонів.

Photo: Sammy Slabbinck

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.