Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Лакібукс

Оновлено

Наша мета

Інтелектуальна українізація підлітків через поширення науково-популярної літератури про сучасний світ. Підлітки – майбутнє України й саме від них незабаром залежатиме державний поступ. Натомість просвітницької літератури для цієї аудиторії нині вкрай не вистачає, на відміну від їхніх однолітків у розвинених країнах світу. Тож ми вирішили заповнити цю прогалину власними зусиллями. Благодійний проєкт такого масштабу з видавництва й поширення науково-популярних книжок в Україні стартує вперше й розрахований на довгостроковий термін.

Що ми робимо

Видаємо українською мовою найкращі приклади просвітницької літератури для дітей 10-14 років вітчизняних та зарубіжних авторів. Безплатно поширюємо видані книги в дитячих бібліотеках сходу України. Безплатно поширюємо електронні версії виданих книг для всієї країни та влаштовуємо інтерактив у соцмережах. Організовуємо для підлітків просвітницькі заходи в бібліотеках України: лекції, воркшопи, зустрічі з авторами, науковцями, цікавими учасниками та партнерами Проєкту.

Як ми робимо

Ми залучаємо авторитетних письменників та науковців, перекладачів, ілюстраторів, психологів та освітян і довіряємо наші книги різним вітчизняним видавництвам. Організатори ЛакіБукс – благодійний фонд «Я майбутнє України» та IT-компанія Lucky Labs. Фонд фінансує видавництво книг, презентації та безплатне поширення. Авторів та тематику обирає Рада експертів за участі музиканта Олега Скрипки, президента Асоціації практичних психологів Євгена Мірошніченко, науковця Інституту космічних досліджень Тетяни Ковальчук-Скороход та реформатора бібліотек Вероніки Селеги.

Перейти на сайт

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.