Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Стартував процес делегування кандидатів на вибори до Національної ради!

Оновлено

Буквально вчора, 5 жовтня, пройшло перше засідання Виборчої комісії. Хто, кого й навіщо обирають? – запитаєте ви. А ми відповімо: представники різних громадських організацій, які працюють із підлітками, порушеними ВІЛ, зібралися, щоби вибрати двох кандидатів із молодіжної спільноти до Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу. Все одно вийшло складно? Це означає, що в нас, молодих людей, є приголомшлива можливість відправити свого представника у важливий державний орган. Ця молода людина зможе донести проблеми молоді, порушеної ВІЛ / СНІДом, безпосередньо людям, які приймають рішення. Звичайно, зараз важливо вибрати найвідповідальнішого та ініціативного підлітка, який зможе впоратися з цією місією. Ось із цією метою і збирається Виборча комісія й обговорює вимоги до кандидатів і всю процедуру відбору.

Якщо ви хочете делегувати свою кандидатуру до Національної ради, вам потрібно надіслати пакет документів Дмитру Кирилівцю на електронну адресу: d.kyrylovets@gmail.com до 12:00, 12 жовтня 2017 р.

Для надання своєї кандидатури, кожен кандидат повинен подати:

  • Резюме;
  • Мотиваційний лист;
  • Лист підтримки від організації та/або ініціативної групи, якщо кандидат делегується організацією та/або ініціативною групою. 

До 12 жовтня ми отримуватимемо резюме та мотиваційні листи від усіх бажаючих, а потім 23 представники організацій з усієї України голосуватимуть. Так що стежте за новинами. Буде жарко!

photo: Tess Johnson

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.