Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Перше побачення: позитивні ознаки

Перші побачення можуть бути бентежними, трохи нервовими та непередбачуваними. Але на першому побаченні ти можеш багато чого дізнатися про людину. Навіть якщо це лише перше побачення, вже можуть бути деякі ознаки того, що твій співрозмовник має потенціал стати хорошим довгостроковим партнером. Хоча практично неможливо знати, чи підходите ви одне одному, ці ознаки можуть допомогти вам з’ясувати, чи може ваша половинка стати хорошим партнером у майбутньому.

Повага до потреб

Повага є важливою частиною будь-яких стосунків, тому бачити, що людина поважає тебе на першому побаченні – це позитивний знак. Наприклад, якщо ти говориш, що веган, і вона пропонує піти саме у веганське кафе – це хороший знак.

Повага до інших

Зелений прапорець номер один – це коли той, з ким ти прийшов/ла на перше побачення, з повагою ставиться до оточення. Під час зустрічі ти помічаєш, що людина привітна до офіціантів чи притримує двері перед незнайомцем.

Вміння слухати

Почати розмову на першому побаченні буває складно, але люди, які вміють саме слухати, а не тільки говорити, можуть бути гарними партнерами.

Тебе не ігнорують

Людина, яка швидко тобі відповідає, ставить у пріоритет твій час. Звісно, всі ми іноді втомлюємося, маємо багато справ або просто не в настрої на спілкування, але навіть у цьому випадку, твій новий знайомий/а скаже про те, що в нього/неї був неспокійний день, а не ігноруватиме твої повідомлення.

Пунктуальність

Прийти вчасно на побачення – це про повагу до тебе. Звісно, запізнення не означає, що стосунки приречені, але той, хто ставить твій час у пріоритет, – це зелений прапор, на який можна звернути увагу.

Дрібка нервування

Якщо людина, з якою ти на побаченні, трошки нервує, це може означати, що вона піклується про результат побачення.

Компліменти

Якщо твій новий знайомий/знайома говорить позитивні слова про твою зовнішність або особистість, це хороший знак того, що ти йому/їй подобаєшся. Але варто бути обережними з тими, хто робить занадто багато компліментів. Можливо, це просто вивчена поведінка, за якою немає щирості.

Комфорт

Почуватися комфортно поруч з людиною, яку ти не дуже добре знаєш, може бути нелегко. Але, якщо ти можеш бути собою на першому побаченні, це дуже хороший показник того, що все може піти добре, якщо ви продовжите бачитися або почнете щось більш серйозне.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.