Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Teenergizer приєднався до The Pan-European Mental Health Coalition

Ми раді поділитися надзвичайною подією в історії нашої організації — 19 січня 2023 року Teenergizer приєднався до The Pan-European Mental Health Coalition, що є частиною великого руху, ініційованого Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ)!

Коли у 2015 році ми починали свою роботу, то навіть не мріяли, що в майбутньому долучимось до такої важливої та масштабної міжнародної ініціативи. Ми просто прагнули допомагати підліткам і бути для них підтримкою. 

Це дуже вагоме досягнення для всієї нашої команди, особливо зараз, коли увага до питань ментального здоров’я важлива як ніколи. На тлі війни молодь України не відчуває себе в безпеці не тільки фізично, а й емоційно. Багато підлітків стикаються з непереборною тривожністю і при цьому ніколи не звертаються по допомогу до спеціалістів. 

Наша команда прагне це змінити.

За останні декілька місяців Teenergizer уже досяг неймовірних результатів! Щомісяця ми надаємо тисячі й тисячі безкоштовних психологічних консультацій підліткам та молоді. А для того, щоб бути ще більш ефективними, ми запровадили також нічне консультування. Тепер підлітки можуть звернутися до нас у часто найбільш тривожні моменти і навіть під час повітряної тривоги, яка зазвичай лунає саме вночі. Також ми проводимо безкоштовні тренінги з психічного здоров’я для сотні підлітків щомісяця. Наша команда не тільки прагне допомогти та підтримати молодь у важкі моменти, а й також дати інструменти, завдяки яким вони зможуть справлятися самостійно або допомогти іншим!

Ми віримо, що приєднання до Коаліції відкриває нові можливості для нашої організації та дозволить нам брати ще більш активну участь у розв’язанні проблем у сфері ментального здоров’я не тільки в Україні, але й на міжнародному рівні.

Ми будемо активно працювати за такими напрямками роботи у межах  Коаліції:

  • Лідерство в галузі ментального здоров’я

Розвиток лідерських навичок молоді для просування тем, пов’язаних з ментальним здоров’ям, організація тренінгів, майстер-класів, вебінарів 

  • Підтримка ментального здоров’я дітей, підлітків та молоді

Розвиток комплексної підтримки для ментального здоров’я дітей та молоді

Ми впевнені, що наша участь у Коаліції дозволить нам внести значний внесок у поліпшення ситуації у сфері ментального здоров’я. Разом ми зможемо допомогти тим, хто найбільше цього потребує!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.