Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

ЛГБТ-учнів запитують про дискримінацію в школах

Оновлено

ВБО «ТОЧКА ОПОРИ» розпочинає перше в Україні «Національне дослідження шкільного середовища». Організація прагне дізнатися про досвід лесбіянок, геїв, бісексуальних і трансгендерних осіб у школах України.

Інформація буде зібрана шляхом опитування. Опитування розраховані на тих, хто зараз навчається в школі, або хто випустився у 2017 році.

 

Пройти опитування

В організатори впевнені, що результати опитування допоможуть зрозуміти проблеми, з якими стикаються ЛГБТ-учні та учениці, розробити рекомендації, що дозволять захищати їхні права.

Інформація, зібрана в цьому опитуванні допоможе створювати політичний тиск і захищати права ЛГБТ-учнів і викладачів. Щодо отриманих даних буде підготовлено звіт, який буде доступний для ознайомлення на сайті організації.

«Це опитування включає в себе питання про тебе, твою школу і твій досвід у ній: наприклад, наскільки безпечно ти почуваєшся в школі, які забобони ти, можливо, помітив/ла і/або зіткнувся/лась протягом 2016-2017 навчального року», – заявив координатор проєкту Роман Івасій.

ВБО «ТОЧКА ОПОРИ» закликає школярів, у яких виникнуть будь-які проблеми, звернутися за допомогою:

Support@t-o.org.ua, або на Facebook

Телефон: 044 247 92 03 або 063 046 06 46

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.