Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Меморандум про включення представника спільноти підлітків та молоді до Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу

Оновлено

Колеги, друзі, давайте об’єднуватися! У нас є спільна мета й разом ми зможемо її досягти.

Не дивлячись на те, що підлітки – не найбільша за чисельністю група, впевнені, ви погодитеся, що дуже важливо приділяти молодим людям належну увагу. Однією з можливостей донести голоси молодих хлопців до людей, які приймають рішення в нашій країні – це включення представника спільноти підлітків та молоді до Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДУ. Якщо ви поділяєте таку думку і вважаєте, що представник молоді має увійти до Національної Ради:

1) будь ласка, ознайомтеся з проєктом меморандуму (у додатку) та повідомте Дмитру Кириловцю за електронною адресою: molodilidery@gmail.com до 10:00 4 жовтня про вашу готовність його підписати (оригінальні підписи ми будемо збирати на зустрічі в Ірпіні з 31 жовтня по 4 листопада 2017 року, на даному етапі – достатньо вашої згоди по електронній пошті) – будь ласка, зазначайте в листі, чи підписуєте ви меморандум від імені вашої організації або від себе особисто, або від ініціативної групи підлітків/

2) просимо звернути увагу на методологію проведення виборів представника спільноти підлітків/молоді у Національна рада з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу (у додатку). Звертаємо вашу увагу, що важливим елементом проведення виборів є створення Виборчої комісії. Якщо ви готові стати її членом і приділити роботі групи 2-3 години на тиждень у період із 4 по 27 жовтня 2017, будь ласка, повідомте про це Дмитру Кириловцю за електронною адресою: molodilidery@gmail.com до 10:00 4 жовтня.

Завантажити (PDF, невідомий)

Завантажити (PDF, невідомий)

Також ми раді вам представити фейсбук-сторінку «Платформа молодих лідерів» – https://www.facebook.com/you thliderplatform/ – для об «єднання та підтримування комунікації один з одним. Приєднуйтесь до цієї групи, щоби стежити за останніми новинами в процесі обрання та включення представника спільноти підлітків та молоді до Національна рада з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.