Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Подкаст «Як організувати стажування»

Оновлено

Наші активісти розповідають про те, як і навіщо організувалося стажування .

Даня коротко розповідає про новий проєкт Teenergizer, що передує стажуванню.

Віка, як організаторка першого стажування, каже, що щоби залучити нових активістів у команду їм потрібно відразу дати чітке завдання. Ми запропонували стажистам організувати Вічеринку. Вічеринка – це неформальний захід, тусовочка з тестуванням на ВІЛ. Цвяхом програми стають популярні музиканти, ведучі або актор. Активіст Teenergizer проводить міні інтерв’ю із запрошеними гостями на очах у хлопців, які прийшли потусити на Вічкрінку. А фішка в тому, що протягом усього івенту все учасник можуть пройти тестування на ВІЛ. В результаті нашої минулої Вічеринки протестувалися більше 60 людини.

Отже, якщо Віка детально розповідає про етапи організації Вічеринки, тоВаля робить акцент на стажуванні. Вона каже, що метою організації стажування було – набрати нових активістів у команду. Тому ми складали програму з метою дати нашим стажист найбільш повне уявлення про сфери діяльності нашої організації. Таким чином, кожна Teenergizer організовувати два тренінги, які безпосередньо стосувалися його/її обов’язків. Так Влада, редакторка сайту, провела тренінги з журналістики, а Даня, який займається адвокацією, організував воркшопи з комунікації.

Валя також розповідає про те, як проходила підготовка до стажування, від складання програми до проведення інтерв’ю з потенційними учасниками.

Юля, активістка Тінера, але в минулому наша стажерка, розповідає про свій досвід і дає цінні рекомендації майбутнім організатор.

 

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.