Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Як пройшла третя ВИЧеринка

Оновлено

Відшуміла третя ВИЧеринка. І це було по-справжньому феєрично. Більше 70 гостей, 3 зіркових спікера, скажена команда Teenergizer і техно туса. Але, усе по порядку.

Унікальність нашого івенту в тому, що ми збираємося, щоби поговорити про серйозні речі в тусовочному форматі. А головні теми – ВІЛ і сексуальне здоров’я. Цього разу в числі наших гостей були: В’ячеслав Воробйов, ведучий «Європа +», Володимир Дантес, співак і радіоведучий, і Ярослава Кравченка, ведуча й засновниця «Дикого театру». Спікери відкрито говорили з молоддю про віч і секс, ділилися особистими історіями, часом навіть дуже інтимними…

Родзинкою Вічеринки було тестування на ВІЛ. Зіркові спікери і всі бажаючі могли здати тест і отримати результат протягом 15 хвилин. В результаті 51 людина протестувалася. В кінці тусовки людей, що стоять у черзі на тестування, було більше, ніж на танцполі. І це реально наша перемога.

Також ми трохи нагадали гостям про шляхи передачі та профілактики ВІЛ-інфекції. Теж хочете згадати? Проходите тест! Найбільш «освічені» отримали призи – наші фірмові футболочки.

Для нас третя Вічеринка-особлива, тому що її організацією займалися Стажери. Хлопці проходили навчання в нашій організації більше двох місяців і на практиці продемонстрували свої нові навички. Вийшло дуже круто! Спасибі велике, Даша Гопцій, Поліна Нікітіна, Поліна Геращенко, Поліна Сергєєва, Катя Новікова, Давид Вінярський, Микита Тараторін, Ілля Юшенко й Паша Шатило! Ми супер-команда!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.